Lopecevic: La retirada d'un mite (2) La cerimòmia.

St. Oleguer's Center.- Ahir divendres a la nit va tenir lloc a l'estadi del St. Oleguer's Center la cerimònia de retirada de la samarreta del jugador Old Star Lopecevic. Va ser una cerimònia plena d'emocions on els seus companys d'equip li van retre homenatge per tants anys d'amistat i piques a la pista.

Foto.-"La samarreta de Lopecevic ja penja del sostre del St Oleguer's Center."

Cap personalitat del mòn de l'esport es va volguer perdre l'esdeveniment i antics amics i grans estrelles del basket van voler ser-hi al costat de Lopecevic en aquest moment tan emotiu.


Foto.-"Ni Larry ni Earvin s'ho van perdre"

Lopecevic va estar en tot moment arropat pels 25.000 espectadors que van pagar quantitats estratosferiques per no perdre's aquest esdeveniment historic.



Foto.-"Una de les moltes fans que van aclamar Lopecevic i que després de la cerimònia feien cua davant del seu vestidor on li demanaven que els hi fes un fill allà mateix. Com era d'esperar Lopecevic no va dessebre a cap fan i totes es van emportar el seu record de l'estrella oldie".

6 comentaris:

Moork ha dit...

Hahaha genial!

La foto amb el Magic i el Larry va ser un dels grans moments de la nit XD

Anònim ha dit...

Doy fe de que no decepcionó a ninguna de sus fans...
Lopecevic, nos vemos en nueve meses.

Anònim ha dit...

t'ho has currat alex, mola molt, les fotos semblen de veritat, la millor la que estàs amb el Larry i el Magic.
ey carmen, quan em retiri tb hem consolaràs???

P.D.:per cert àlex, fins i tot els retirats algun dia tornen...

Anònim ha dit...

Gràcies per compartir amb mi aquest moment tan emotiu...:_)

Carmen en nueve meses te doy más de lo mismo si quieres...XDDD

Anònim ha dit...

Ei Alex!! Boniiissim!!..Tot i el caire sexual que estan adquirint els comentaris posteriors..sempre et recordarem pel teu "salt del triple" o era "salt del tigre"..Amb tanta feromona ara m'he fet un embolic...

En qualsevol cas, de la mateixa manera que Figanovic, crec en el retorn de Lopecevic, encara que sigui en "petit comité" i en un partidet d'homenatge en plan elitista, això si, més aviat que el que li van fer a Solozabal, que ja els val..

Anònim ha dit...

Així m'agrada, Àlex, a partir d'ara l'única competició que jugaràs és la petanca de la llar de jubilats i el dòmino al bar de sota casa, juas juas... Deixa pas als professionals... Encara que jo últimament hagi estat de baixa per motius personals... Però quan Madueñobinson torni, ho farà per convertir-se de nou en el director de joc indiscutible! XD