Brillant Inici de Temporada 2011 - 2012

Els oldies després de la jornada...

Equip 1 Punts Punts Equip 2
Seminagowsky - Gasulet
10
9
Figanovic - Lopecevic
Seminagowsky - Lopecevic
11
3
Figanovic - Gasulet
Seminagowsky - Figanovic
10
0
Lopecevic - Gasulet

Després d'un any sencer de sequera basketbolística els, cada any més vells, OLD*STARS™ van tornar a passejar el seu savoir-faire per la pista del Sant Oleguer Arena. Tot i les absències de Solsonenko, retingut a la frontera de Sinera, i del Baró Deiviss per sobrecàrrega de partits, la jornada es va iniciar amb tranquilitat.

El matiner Lopecevic ja escalfava la cistella abans que ningú aparegués al camp, segur que va estar practicant els triples que tan contundentment clavaria al llarg de la jornada.

El primer partit va ser un clàssic Oldie, els M&M's contra Figanovic i Lopecevic. Amb uns oldies encara frescos es van veure jugades ràpides i rebots poderosos, cosa que va anar disminuint exponencialment a cada minut de joc, fins al punt d'haver de fer pauses de diversos segons després de cada entrada o jugada explosiva. Figanovic i Lopecevic van anar per davant gran part del partit però la gran feina de Seminagowsky, implacable sota la cistella va aconseguir posar per davant el seu equip. Lopecevic va encistellar tirs de dos amb facilitat, però tot i així no va poder evitar que Seminagowsky, marcant els 9, primer i Gasulet, amb el darrer punt, s'emportessin el partit. Figanovic va fer un gran partit, en la seva línia, però no va poder impedir la derrota. Això si, la seva competitivitat habitual esperonava els seus companys.

El segon partit va emparellar les dues torres oldies, Gasulet i Figanovic, contra els dos hàbils, Seminagowsky y Lopecevic. Contra pronòstic l'alçada no va servir de gaire en aquest partit, la manca d'habilitat sota cistella de Gasulet i la precisió de Seminagowsky i Lopecevic en el llençament, van fer que els esforços de Figanovic per aixecar el resultat no servisin de res. Amb el marcador a 0 gran part del partit les dues torres no van començar a encistellar fins gairebé els 6 punts del rival, tot i així, dos tirs dobles de Lopecevic, els va donar la victòria per 11 punts en un partit còmode pel rus i el balcànic.

El darrer partit va ser poc més que un passeig per les dues estrelles Oldies amb millor percentatge anotador. La parella letal Seminagowsky - Figanovic, van ser implacables en la seva victòria a 0 davant d'un desencertat Gasulet i un Lopecevic que ho va haver de fer tot en aquest partit, però no va veure recompensat el seu esforç. Un contundent 10 - 0 va tancar la primera jornada oldie de 2011.

Per descopmtat l'MVP de la jornada va ser per Seminagowsky, indiscutible, guanyant tots els partits.

Esperem veure una nova jornada amb més assistens abans no s'acabi l'any.