08/04/2006: 90-84!!!


90-84, aquest és l’espectacular resultat del passat dissabte a la pista dels Old Stars. Gràcies a l’aparició de tots els components del grup (menys Solsonenko, obsessionat en llençar la seva carrera pel precipici de l’alcohol i la mala vida) i l’aportació de 4 Guest Stars d’alt nivell, es va veure un partit ràpid, ben jugat, amb moments espectaculars.

D’entrada, Gasulet i Seminagovski van tornar a formar tàndem, reforçats amb en Madueñobinson i un Guest Star anomenat David. Per l’altre cantó, Figanovic i Lopezevic tornaven a comptar amb en Carles del Sant Nicolau i un Guest Star de qui desconeixem el nom.

Les alternatives en el marcador van ser contínues, sobretot en els primers moments. De seguida, però, l’equip de Figanovic va començar a comandar el marcador, amb diferències que anaven dels 3 als 10 punts. Els temps morts anaven caient (als 20, als 30, als 50 punts) però tothom semblava aguantar físicament i es va anar forçant el partit fins als 90.

Cap als 70 punts, gràcies al magnífic treball de Seminagovski i Gasulet i a les assistències màgiques del Guest Star David, l’equip es va posar pel davant i ja no van baixar la guàrdia fins al final. Gasulet va estar inspiradíssim sota cistella, Seminagovski va dominar el rebot i el tir des de la mitja distància (tot un clàssic, la seva arma més mortífera), mentre Lopezevic i Figanovic, cansats per anar tot el partit per davant i poc inspirats, van acabar cedint.

Al final, dues intenses hores que han deixat les seves seqüeles físiques en forma d'agulletes. Llàstima que, una setmana més, no es va enregistrar el que ha estat, fins el moment, el partit més espectacular dels Old Stars.

Ara, aturada de dues setmanes per la festa de Setmana Santa. Que la disfruteu!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Pues discrepo, a mi el partidillio no hem va agdradar gaire, el "sosoman" que jugava al meu equip hem va estar a punt re treure de "mis casillas"...algun dia hem de fer la bojeria de quedar també el diumenge, per cremar agulletes!!!
Bona semana santa!!

Anònim ha dit...

Hahaha! Figanovic, aqui està la gràcia, el Harvey Keitel aquell li va afegir un punt d'atractiu :P quasi no calia ni defensar-lo. Jo crec que es va cansar molt ràpid i després anava rondant per allà com una ànima en pena... Però el partit va estar bé XD

Que santifiqueu la setmana!