Dissabte 13 de Maig, TRAINING DAY

Degut a la poca afluència d'old stars, el passat dissabte 13 de maig va esdevenir un entretingut Training Day.

Els presents Lopecevic, Madueñobinson y Seminagovski van decidir començar a escalfar motors amb un 21.
La victòria va ser clara per Seminagovski que va apuntillar els seus rivals amb una serie final de tirs lliures abrumadora.

Després van començar una competició de concursos de triples. Seminagovski va arrossegar l'estela guanyadora del 21 i es va fer amb la victòria als 4 primers concursos de manera consecutiva i aclaparadora amb triples decisius al darrer llançament que van significar la victòria.
Però Lopecevic va reneixer de les cendres cual fénix i es va fer amb la victòria als dos darrers concursos amb series de llançaments prou espectaculars.

Per acabar aquest Training Day va arribar l'hora dels enfrontaments un contra un a 5 punts, l'anomenat 1x3.

LOPECEVIC 5-MADUEÑOBINSON 4
Apassionant duel a la pista del St. Oleguers Center. Coneguda es la fixació de Madueñobinson per superar Lopecevic i ben cert va ser que "La Paparra del Vallés" va tenir el partit a les seves mans, però per si feia falta encara demostrar qui es millor, Lopecevic va apuntillar al seu adversari sense compassió.

SEMINAGOVSKI 5-MADUEÑOBINSON 3
Tot i l'empenta inicial de Madueñobinson , col.locant-se amb un 2-0 inicial al seu favor, Seminagovski no va tenir gaires problemes per derrotar a la gran decepció d'aquest Training Day. Un Madueñobinson que comença a deambular pateticament per les pistes de basquet.

FINAL: LOPECEVIC 5- SEMINAGOVSKI 3
Va ser un duel força igualat on els dos contrincants coneixedors del potencial del seu adversari anaven amb molt de compte a l'hora de defensar. Però després d'alguna alternativa al marcador i amb el resultat de 3 a 3 Lopecevic va enfilar la linia exterior de dos punts i va sentenciar amb un tir de dos punts davant la pressió inutil de Seminagovski proclamant-se així campió del 1x3 i tornant a l'elite del basquet old star.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja feia dies que el blog semblava dormir a l'ombra de l'oblit, pero una crònica d’allò més encertada repassa l'actualitat més frenètica.. El mal temps volia esguerrar una jornada de Training day. Però no, calia repassar noves tàctiques i millorar l'estratègia dels ja consagrats old stars..Una jornada ben aprofitada que el temps de pluja quasi ens fa perdre i on es va trobar a faltar la presència de Gasulet (missing), Figanovic (nou enfant de la patrie) així com la de Solsonenko (va sobreviure a l’orgia?).

Una oració final de cara a fer front al mal temps en els propers partits:

Pare Jordan que esteu en St. Oleguer’s,
Santificats siguin el vostres rebots,
Vingui a nosaltres la vostra inspiració,
Facis la vostra jugada,
Així en el camp com es veu a la tele,
El nostre partidet de cada dissabte,
Doneu-lo senyor el proper cap de setmana,
I no permeteu que Figanovic trenqui mes ulleres,
Ans deslliureu-nos de qualsevol lesió,

BÀSQUET

Anònim ha dit...

Haha molt bò el post Lopezevic! Tot molt detalladet XD Hauria de servir d'exemple per les següents cròniques... I un 10 pel comentari seminagovski!
Pregueu amb nosaltres! Us ho demanem senyor! AMÉN Abdul Jabbar XD

La setmana q vé no fallo :P

Anònim ha dit...

Gràcies Gasulet!

Ha, ha, ha Boníssima la pregaria del Seminagovski, l'hauriem de resar cada inici de partit en comptes de sentir l'himne patri com fan als usa.