Blood on the play floor



Una mica tard, ho sabem, però no podiem passar aquest dietari de la lliga sense anotar l'impacte més fort de la temporada.

Com un dissabte qualsevol, 4 dels Oldies, (Figanovic, Seminagovsky, Madueñobinson i Gasulet) es reunien al pabelló de ciment del Club per iniciar una jornada que es preveia tranquila.

Després d'adaptar-se a les noves cistelles i al nou terra, aquest cop el suau parquet va ser substituit per un ciment solid i dur, i amb les estrelles amb els canells calents, es va acordar fer un partidet a 2 cistelles contra alguns dels visitants de la jornada anterior.

El partit va començar anodinament, entre contínues errades en defensa i mal encert de cara a cistella, que provocava la deseperació d'un jove "guest star" al veure el joc dels seus companys Oldies.

Poc després de complert el 20è minut de joc, i durant el transcurs d'un atac dels contraris, la pressionant defensa de Figanovic va ser tallada en sec. Amb un sonor i estremidor "clock-crack!", veiem com Figanovic rebia un cop de cap directe a la seva cara que li provocava una sanguinolenta fisura nassal que va parar de cop la jornada basketbolística.

Afortunadament els serveis sanitaris del Club van fer bé la seva feina i el nostre benvolgut OLD*STAR™ Figanovic només estarà de baixa durant 3 setmanes i sense seqüeles facials greus.

Desitgem la seva ràpida recuperació!