Oldies Vs La Marabunta!


Un dia dur. 3 Oldies es reunien per un Trainig Day sense mes pretensions. Al mateix pabelló on Figanovic perdria mig litre de sang la setmana anterior, començanven els escalfaments i rebien el repte d'uns més que oldies que necessitaven gent per jugar.

El primer partit començava extrany, 5 contra 6, el que deixava en inferioritat la defensa zonal dels homes de la nostra lliga, Seminagovsky, Lopecevic i Gasulet, assistits per 2 convidats. En el primer partit van patir les constants entrades en solitari del 6è home de la Marabunta, una taronja mecànica que ho fotia tot. Aquest fet no va ser suficient per perdre gaire abultadament 50-38.

En el segon partit on es va afegir un home al costat dels Oldies. La clau va ser la millora de la defensa zonal a mida que va anar avançant el partit i el gran joc una vegada més de Seminagovsky que tot i patir una defensa a l'home tallava com un ganivet esmolat. Gasulet feia la seva petita aportació sota la cistella agafant algun rebot i encistellant de tant en tant, tot i que al final del partit va notar el cansament i va baixar molt el seu rendiment. Lopecevic per la seva banda, desbordat pel joc dels rivals, intentava fer el seu joc repartint pilotes sota la cistella i desafortunadament va poder aportar pocs punts als seus companys.

En un final intens i igualat els Oldies i els 3 convidats van guanyar a la marabunta, incapaç d'aturar el joc de seminagovsky, letal de cara a cistella, i el bon joc del base Romà repartint joc.

Una gran jornada de bàsket que va acabar amb els Oldies destroçats i treient el fetge per la boca.