Foc a la Pista! Els Oldies Incineren als rivals


Una gran jornada la d'aquest dissabte 28. Després de dues setmanes d'inactivitat, els Old*Stars™ van tornar a meravellar a propis i estranys.
El matí s'iniciava amb la reincorporació de Figanovic, després de la seva lesió nassal, i amb les baixes de Madueñobinson per motius personals i de Lopecevic, amb una estranya lesió a l'espatlla, que el mantindrà allunyat dels parquets durant unes setmanes. Els incansables M&M's, Seminaghovsky i Gasulet van assistir com sempre a la cita esportiva i van fer gala del seu bon estat de físic.

La maratoniana sessió va començar amb una intensa sessió de 2x2. Als nostres 3 rovelladets oldies s'hi va afegir l'Oliver, un Tim Duncan "white chocolate" amb un estil molt depurat i amb un gran encert de cara a cistella.

Els 2x2 es van resoldre d'aquesta manera:

M&M's vs Figanovic/Duncan = Victoria M&Ms (Match igualat)
Gasulet/Figanovic vs Seminagovsky/Duncan = Victoria Sem/Dunc (Amb una clara superioritat)
Figanovic/Seminahovsky vs Gasulet/Duncan = Victoria Gasulet/Duncan (dramàtica victòria remuntant un 8-4, amb 4 cistelles seguides de Duncan i un agònic punt final de gasulet :P)

Per si no n'havien tingut prou amb aquests asfixiants mini partits, van aparèixer al parquet, part dels integrants de la marabunta de l'anterior jornada, amb ganes de brega de la bona.

A falta d'un jugador es va decidir fer un 4x5 on els nostres valents Oldies acompanyats del savoir-faire d'Oliver "Duncan", s'enfronatarien en inferioritat numèrica a la marabunta. Va ser un partit emocionant de suor i duresa sota les cistelles. La bona defensa de 4 i l'excepcional poder anotador dels Oldies va portar als falladors de la marabunta a una derrota espectacular. 50 - 38 va ser l'humiliant marcador final, un clar reflex del què es va veure a la pista.
Domini sota la cistella en defensa, amb diversos pinxus de Gasulet als atacants, que en cap moment van saber fer valer la seva superioritat numèrica. Al desencert contrari de cara a cistella es va unir el poder anotador de Seminagovsky, efectiu i decisiu com sempre, la brega sota la cistella contraria de Figanovic, repartint joc i anotant en moments clau i la impecable actuació de Duncan, que fent les tasques de base pujava la pilota amb mestratge de jugón veterà i anotava punts com si res. Aquest còctel servit calent i suat va ser mortal per la marabunta incapaç d'aturar la màquina perfectament greixada dels Old*Stars™ que mai van permetre que el rival s'acostés a menys de 8 punts.

Amb ganes de revenja i amb les forces molt minvades els Oldies van acceptar de nou el repte de la marabunta, aquest cop reforçats per un nou jugador que donaria encara mes poder al joc dels nostres homes. El segon partit, 5x5, va posar a prova la resistència dels jugadors. Però ni el canvi de pilota ni el desgast psicològic del Marabunta de Roma va aconseguir que els valents perdéssin el comandament d'aquest segon matx i tot i uns primers moments de dubte van apretar la màquina per acabar guanyant el partit amb una cistella de Gasulet al límit de les seves capacitats físiques. 50 - (la veritat no ho recordo, però va ser una altre bany XD )

En fi una jornada trencacames, trencabraços i trencaesquenes de la que sembla que els Oldies necessitaran un temps per recuperar-se. Si segueixen així al 3x3 oficial de l'any que vé poden arrassar! ;)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Va ser una jornada trepidant! La primera victoria contra la marabunta va ser impressionant! Els vam ofegar sense que se'n puguessin refer..Però l'últim partidet va ser memorable, sobretot la victòria a l'últim moment!! Dos triples consecutius a banda i banda a l'estil "conca de tremp" i una cistella arrossegant als rivals a la derrota de Gasulet on fire.. I Figanovic despres d'1 mes d'inactivitat basquetil aixecant el vol en entrades successives a cistella i recollint els rebots decisius!! La marabunta tardarà a oblidar les petjades de glòria dels oldies!

De ser-hi Lopecevic, Solsonenko i Madueñobinson l'estadi es cremaaaaa!!!

Ara una jornada de reflexio (no per les votacions parlamentàries, sino de cara a propers old stars weekends)i a gaudir de les castanyes d'all saints! Que amb la calor que fa, no vegis lo be que van (jo soc més de boniatos.) Ens veiem!!

Moork ha dit...

això, això que tinc molt mala memòria, i l'últim partit el vam guanyar in extremis... sort dels apuntadors!