K.O. dels Oldies (Sang, suor i llàgrimes)

HIGHLIGHTS de la Jornada:

  • 3 victòries consecutives de Figanovic!
  • 5 barrets de Seminagovski!
  • Les patacades de Lopezevic, vessant la seva sang damunt el parquet de Sant Oleguer.
No podia ser d'altra manera: amb tanta intensitat, els Oldies acaben fins vessant la seva sang damunt la pista de Sant Oleguer! Si fa més d'un any Figanovic va patir una lesió escandalosa al nas (per la sang vessada, no pas per la violència), avui li ha tocat a Alex Lopezevic després d'haver patit una entrebancada. Avui no era el seu dia!

Però anem per parts. Amb l'absència de Gasulet, la resta d'Oldies han decidit fer una sèrie de partidets rotatius. En el primer, Lopezevic-Figanovic han apallissat 10-3 la parella Seminagovski-Deivisss. El "Baró" i el jugador més en forma de les darreres jornades han començat freds, equivocant-se en molts tirs, i aviat han tingut un 5-1 en contra inapel·lable. Això sí, Seminagovski ha brillat en la faceta defensiva, amb 3 barrets impressionants que, en els següents partidets, han ascendit a 5.

En el segon partit ha arribat la primera ensopegada del pobre Lopezevic que, anant a la desesperada per recuperar una pilota que sortia fora, ha relliscat i ha caigut al terra de sorra i pedretes, fent-se unes bones esgarrinxades. Però ha volgut continuar. El seu sacrifici, però, no ha servit per guanyar Figanovic-Deivisss. Inspiradíssims, s'han posat al capdavant 5-0. Després de l'accident, però, Lopezevic-Seminagovski han remuntat amb un parcial de 5-0 i empatant. Al final, amb una actuació fantàstica de Figanovic (que ha firmat 9 punts, els mateixos que Seminagovski), han acabat guanyant 10-8 amb triple final inclòs.

En el tercer partidet, lluita de gegants contra nans: Deivisss-Lopezevic contra Figanovic-Seminagovski. No hi ha hagut color, i els segons han derrotat els primers 10-2 en un partit sense història. Ha estat en el següent partit, el quart i últim, que Lopezevic, defensant Seminagovski, ha rebut un cop de colze a la cara. El nas li ha començat a rajar i ha estat grogui durant una bona estona. Al final, només una mica de sang i malestar, això sí, el partit ha estat suspès. Esperem que el bo de Lopezevic pugui recuperar-se aviat i tornar a les pistes per armar el braç i fer-nos gaudir amb la seva tècnica de triples.

La setmana propera, descans dels Oldies.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hoho, pobre àlex, em sembla que ja tenim candidat a pupas de la temporada. Recupera't nano que la pròxima jornada n'hi ha més!

Per cert tenim nou liderat Oldie! Enhorabona Jordi!

Jo potser demà vaig a fer uns tirillos xD

Àlex López ha dit...

Es curiós perque quan pensava que no podia anar pitjor (fallant tot tipus de tiros, caiguda i esgarrinxada ala ma de dibuixar...).....va anar pitjor!!! XD

Però bueno ja estic gairebé recuperat.

PD: XDDDD Que bo el Deiviss retomant els llapissos com en aquella famosa TAL...Has clavat el moment crític de la jornada...XD

David Madueño Sentís ha dit...

Hehe, hi ha trampa, àlex, no és meu el dibuix, l'he trobat per internet... Però vaja, a veure si algun dia torno a agafar el llapis...