Alta temperatura a Sant Oleguer

HIGHLIGHTS de la Jornada

  • Els triples assassins de Lopecevic.
  • La guerra que ha donat la parella "MINI OLDIE" Lopecevic i el "jugador abans anomenat Madueñobinson"
  • Les dues victòries in-extremis de Figanovic-Gasulet.
  • En el comput de punts al final de la jornada s'hauria acabat 25-25! Olé pels Minis!

ANUNCI A TOTS ELS OLDIES
El jugador conegut com a David Madueñobinson canvia el seu nom. Una sèrie de males apostes en els partits de la setmana passada, la pèrdua d'uns milers d'euros i la recerca dels seus corredors i prestamistes l'han portat a canviar-se el passaport, adquirint una nova personalitat. A partir d'ara s'anomenarà Baron Deivisss, en homenatge a l'ex-jugador de Phoenix Suns, Charlotte Hornets i actualment a Golden State Warriors.

El termòmetre marcava aquest matí de diumenge 18 graus, una temperatura que ha escalfat els Old*Stars en una nova jornada marcada per l'absència de Seminagovski. Calor i sol generós, doncs, en els tres partidets, una sèrie que ha emparellat Deivisss i Lopezevic d'una banda, i Gasulet i Figanovic de l'altra. Aquests darrers han guanyat en el còmput global per 2-1 en una sèrie molt disputada.

El primer partit ha començat amb força, defenses dures i una discreta selecció de tir per totes dues bandes. Lopezevic ha estat prou encertat com per mantenir el marcador igualat, però Deivisss no l'ha correspost; tot i una bona selecció de tir, els seus llançaments no acabaven d'entrar. Ho han aprofitat Gasulet i Figanovic per guanyar 10-8.

En el segon partit, però, Lopezevic i Deivisss han afinat en el tir exterior, afusellant amb uns quants triples els seus rivals. Aviat han marxat 5-1, i quan Gasulet i Figanovic han volgut reaccionar, ja era massa tard. Amb una gran actuació, demostrant que el balcànic ha recuperat les seves facultats des de la línia de 6,25, Lopezevic ha culminat la victòria 10-5.

Lopezevic i Deivisss han mantingut el nivell en el tercer partit. De fet, han començat amb un parcial de 3-0 fet per Deivisss, a qui ja li entraven els tirs fallats en el primer partit. Figanovic i Gasulet, però, no han perdut pistonada, empatant el partit 5-5. Deivisss ha tornat a avançar el seu equip 7-6, però llavors ha sorgit la figura de Figanovic, fins llavors força irregular. Amb 8-7 en el marcador al seu favor ha llençat un magnífic triple que li ha acabat donant la victòria 10-7.

Sembla que amb la calor i el bon temps els Oldies responen amb bon bàsquet, intens i interessant. La classificació d'estadístiques, sense anar més lluny, està que crema!

3 comentaris:

Jordi Figuerola ha dit...

jajajajajajaja!!!!!! que bo el dibuix!!! jajajajaja!!! el millor fins ara!!m'ha encantat!

I tb m'agrada el canvi de nom de madueñobinson a Deiviss!va més amb tu.

Per cert, es nota que anem agafant forma, les agulletes no han aparegut!!

Àlex López ha dit...

Pues ho diràs per tu Figanovic, jo cada setmana tinc més cascats els turmells...:_(

Baron Deiviss...XDDDDDD, que bó!

A partir d'ara li canviarà la ratxa i ens fulmina a tots!

Molt bona jornada Oldies, va estar molt emocionant i igualada!

Anònim ha dit...

El Dibuix boníssim! xD
Jo també estic amb menys agulletes, però l'espatlla dreta ressentida...

El Baró Deivisss jugarà amb un monocle? i vindrà al camp amb una avioneta? ;)

El pròxim dia actualitzo les dades amb el nou nom!