Sana! Sana oh! Els Oldies blasfemen a la pista

HIGHLIGHTS de la Jornada

  • Les 4 victories de Seminagosky 100%!.
  • El bon joc del Baró Deiviss, amb punts i fins i tot un tap!
  • La blasfèmia de Figanovic mentre es beneïa la palma a l'església


Dia de la benedicció de la palma i el palmó. Els Oldies, els 5 al complet, es presentaven a St. Oleguer envoltats de públic ben vestit carregant les seves fulles de palma.

La jornada arrencava amb les parelles Seminagowski-Lopecevic vs Gasulet-Figanovic. Unes parelles equilibrades que van donar un bon espectacle a la pista. El desencert de cara a cistella de Figanovic i Gasulet va dificultar enormement els primers minuts del partit, però poc a poc van anar retallant distancies a Lopecevic i Seminagowsky, que van començar forts, posant el partit 8-8. Finalment l'igualat partit es va decidir amb un tir de 2 final de Seminagowsky que rubricava el 10-8 final i demostrava, ja en el primer partit, el bon estat de forma del rus.

La segona ronda va emparellar Figanovic i la nova estrella Oldie en Baró Deiviss, contra Gasulet i Lopecevic. El partit va acabar amb un clar 10-5 a favor de Figanovic i el Baró, que va desplegar un joc intens i efectiu incloent taps, i ratxes de punts continus des de sota de la cistella i de mitja distancia. Aquest partit començava a fer notòria la manca d'encert a cistella de Lopecevic, que veia com els seus llençaments sortien rebotats de l'anella. Gasulet per la seva banda tampoc va aportar res al joc a part de la seva habitual defensa fèrrea.

El següent enfrontament va encarar Figanovic-Deiviss vs MM's que es retrobaven després de moltes jornades sense jugar plegats. Com era d'esperar els MM's van desplegar el seu joc efectiu i ni la defensa del Baró ni les ratxes de punts de Figanovic des de fora, van poder aturar la maquinaria de les Emes que van reblar un igualat partit amb un 10-8, amb dos darreres i desmoralitzants cistelles de Gasulet quan el partit estava empatat a 8. Cal destacar un dels highliths de la jornada quan Figanovic després d'una errada va deixar a anar un sonor "putaaa!" mentre de fons se sentia la melodiosa veu del monjo cantant "oh sana, sana!".

El quart matx de la jornada es disputava entre Figanovic-Deiviss vs Seminagowsky-Lopecevic. Un partit igualat i que es va allargar bastants minuts el 10-7 final va fer evident la bona forma de Seminagowsky que comptava amb victòries tots els partits jugats.

El darrer partit de la jornada està destinat a fer història en la lliga Oldie. La parella Seminagowsky-Baró Deiviss va escombrar de la pista i humiliar sense compassió la parella Gasulet-Lopecevic. Ambdós van ser incapaços d'aturar la greixada maquinària russo-americana que pilota que tenia pilota que encistellava. Punts inversemblants del Baró, i les cistelles imparables de Seminagowsky, van portar el partit a un insalvable 8-0! Les poques opcions de que disposaven Gasulet i Lopecevic, van sortir de la cistella una vegada rera l'altra. Finalment van poder anotar el punt de l'honor i el partit va acabar amb un escandalós 10-1.

Això ha estat tot aquest cap de setmana a la lliga més oldie de les que es fan i es desfan. La lliga es prendrà un descans per les festes de setmana santa, però de ben segur que alguns dels participants desitjaran entrenar aquests dies per millorar els seus números en la reentrada post festiva.

4 comentaris:

Àlex López ha dit...

Ja us deia jo que el Seminagovsky es posava lider aquesta setmana XD

Se m'ha ocorregut una nova estadística XD...mirar els resultats per parelles i veure quines son les més efectives.

Ai lof dis geim!

Anònim ha dit...

Si jo també estava pensant això de les parelles efectives xD ja miraré a veure si costa gaire de fer :P

Anònim ha dit...

mare meva!!!!!
sopm els reis de les estadístiques!!!!
que dic jo, podieu passar la resta de les fotos,no??o ja hi son i no les trobo...
Veig que no vau fer cap mes partit quan vaig marxar...
passat setmana santa em poso líder!!!!

Siyu!

Anònim ha dit...

Realment va ser una jornada intensa, i la llum de les pregàries ens va il.luminar. Destacar un dels Highlights de la jornada, la blasfèmia de Figanovic mentre es beneïa la palma que de ben segur s'ha guanyat el desterrament del paradís celestial cap a llocs més infernals. Comfiem en el perdó diví.

Pel que fa a la jornada, intensa. Porto tota la setmana rollo House (coix d'una cama).Només em falta pendre'm de tant en tant alguna vicodina. El 10-1 històric gràcies als punts hipnòtics inicials del Baró!! Per cert, som els putos amos de les estadistiques. Només ens falta fer sondejos abans de jugar els partits, xD.