11/03/2006: Sang, suor i llàgrimes

Entrades a cistella, defenses aferrissades al límit de l’expulsió, jugades inversemblants i estúpides... Sobretot intensitat! Els Old Stars comencen a estar en forma. Avui no hi ha hagut una estrella clara (potser Figanovic és el més regular, haurem d'esperar al visionat dels partits per determinar el MVP), però tots han disposat de la seva pròpia ratxa de bon joc i de moments patètics. Anem a pams:

1R PARTIT. Madueñobinson/Figanovic han tingut problemes per imposar-se a Gasulet/Lopezevic, sobretot perquè el tir del MVP era lamentable. Figanovic ha agafat la responsabilitat i amb 10 punts (10!) ha guanyat tot sol el partit. Impressionant. Davant d’això, els esforços de Lopezevic no han servit de res.

2N PARTIT. Madueñobinson/Figanovic han tornat a guanyar, aquest cop amb una mica més de facilitat. Per fi, el base més baixet dels Old Stars ha començat a encistellar, ajudant a Figanovic en el compte anotador. Lopezevic i Gasulet continuaven fent un bon joc, però insuficient per endur-se la victòria.

3R PARTIT. Amb l’arribada de Solsonenko, Madueñobinson ha deixat el seu lloc dins la pista. Ha sigut el punt d’inflexió per a la parella Gasulet/Lopezevic, que fent una defensa enganxosa, gairebé il·legal (al final del partit, Solsonenko s’ha queixat davant la càmera, el que no esperàvem és que després fes servir els mateixos mètodes), han saturat l’atac de Solsonenko/Figanovic. Tot i així, la victòria ha caigut del costat dels dos tiradors vapulejats, que no s'han arronsat davant la rudesa de l'oponent. Atenció al “pique” entre Lopezevic i Solsonenko, que ha tret espurnes i han estat a punt d’acabar a òsties.

4T PARTIT. Espectacular. El millor de tots, sens dubte. Espectacle, lluita, remuntada... Tots els ingredients en joc. Madueñobinson tornava a la pista en lloc de Gasulet, recomponent l’equip amb en Figanovic. Al davant, els bad boys Solsonenko/Lopezevic, que han passat d’enemics camorristes a aliats. L’arrencada del partit ha estat al·lucinant, amb una actuació estelar de Madueñobinson, amb efectives entrades a cistella davant la defensa inútil de Solsonenko (que s’apuntaria la seva matrícula per al següent matx). Mentrestant, Figanovic l’acompanyava amb un joc elegant i efectiu, i gràcies al gran joc del tàndem s’han posat amb un 7-0 de somni. Però la bèstia ha despertat: aprofitant la baixada en el joc dels seus rivals, relaxats davant un resultat còmode, Solsonenko i Lopezevic han començat a apretar, assolint el seu propi 7-0. El partit s’ha posat 8-8, en un dels moments de més tensió. Figanovic/Madueñobinson s’han tornat a refer amb una cistella que els posava 9-8 i amb opció de victòria.... però Madueñobinson ha fallat el tir decisiu! El canell li ha tremolat quan tot sol sota cistella només havia d'empènyer dins la pilota. Solsonenko no ha perdonat, el Kaiser de la Creu Alta ha sortit i clavant un triple, ha donat la victòria al seu equip.

Veieu el vídeo del partit, editat per Figanovic, on es dempostra que hi va haver un ball de punts! [video]


5È PARTIT. El partit de les defenses. Després d’una gran actuació en l’anterior matx, Solsonenko ha canviat el bon joc per la rudesa defensiva al costat de Gasulet. Potser una mica superat pel joc que tornaven a desplegar el tàndem Figanovic/Madueñobinson, ha deixat anar la mà en algunes ocasions, repartint estopa a tort i a dret. Gasulet també s’hi ha apuntat, i el ball de bastons ha acabat amb una bufetada de Solsonenko a Madueñobinson, un bloqueig brutal que ha deixat sense aire al baixet jugador de l’Eixample, i una carícia testicular a Figanovic. Vaja, una perla... Irrepetible la imatge de Solsonenko descollonant-se davant la seva brutalitat. El joc ha seguit, amb força intensitat i amb la victòria de nou de Solsonenko/Gasulet, els Pistons catalans.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

He subsanat un error que hi havia en el darrer partit, on jugava Gasulet no Lopezevic... i també t'has deixat d'anotar la meva meravellosa actuació en l'últim partit Figanovic/Lopezevic Vs Solsonenko/Gassulet on he anotat un basket sota cistella i 2 tirs de 2 seguits! ahí queda essso! xD Gasuelt reniex de les cendres!

Anònim ha dit...

Molt guapes les fotos, les croniques una mica confuses crec que hi ha algun partit equivocat.

I love this game!!!

Anònim ha dit...

tiu sembla el nodo la teva crònica... em sembla que fins que no tornis a tindre un dia de locura com l'últim dia no hi haurà una estrella clara...joder tiu m'he deixat els ronyons jugant!!