Dissabte 05 de març: Poder sobre el Ciment

El matí es presentava emboirat, però la temperatura era agradable. La cita era a les 11 del matí i puntuals, els jugadors van anar fent la seva arribada. Aquesta vegada la baixa de Madueñobinson, amb un compromís amb la seva sel·lecció, va ser coberta per Marcus, un jugador experimentat però amb falta de rodatge a causa d'una llarga temporada a la banqueta.

El primer matx fa enfrontar Lopezevic i Gasulet a Figanovic i Marcus. El partit va començar igualat amb un lleuger aventatge per l'equip de Figanovic. Gasulet i Lopezevic intentaven entrar en joc a poc a poc, el seu motor diesel encara estava escalfant-se.
El nouvingut ràpidament va començar a demostrar que no havia oblidat tot el que sabia després de uns anys de banqueta, i va començar a anotar i a assistir al seu company d'una manera magistral. La feble defensa Lopezevic-Gasulet feia aigües per tots costats, però van ser capaços de remuntar un resultat advers i acostar-se perillosament al marcador de Figanovic. Finalment però un parell d'errades defensives de Gasulet, que si bé estava molt encertat sota la cistella agafant rebots perdia els papers a l'hora de defensar, va propiciar la victoria per 3 punts de la prella Figanovic-Marcus. [20-17]

Després es van jugar 3 partits més. Marcus-Gasulet Vs Figanovic-Lopezevic amb victoria aclaparadora dels darrers, després d'uns primers minuts de descontrol on semblava que juguéssine en equips contraris i on Lopezevic es va menjar un pinxo tremendu de Gasulet.

El gran final de la jornada va ser però els dos darrers enfrontaments: Lopezevic-Marcus Vs Figanovic-Gasulet.
En un primer matx on Figanovic i Gasulet van estar dominant amb l'aclaparador marcador de 9-1 [partit a 10 punts], van ser capaços de resoldre la darrera cistella i van veure com l'equip de Lopezevic, clavava un impressionant parcial de 9 a 0! [9-10]

El partit va tenir una segona volta on Figanovic va jugar molt més concentrat però no el seu company que errada en defensa rere errada en defensa deixava que Marcus encistellés a plaer cada vegada. Finalment el partit es va tornar a decidir en favor de Lopezevic-Marcus però aquesta vegada amb un marcador més ajustat fins al final. [10-9]

5 comentaris:

Anònim ha dit...

XD Boníssim
M'encanta el títol de l'article
Ja veig que, fins i tot sense el MVP, podeu jugar partits apassionants...

Àlex López ha dit...

He, he molt bones les cróniques. Llàstima que no hagi video de la remontada del 9-1 de dissabte passat. XDDDDD. Figanovic sucks!!!

Anònim ha dit...

hahaha, molt bo!per cert, no estic gens d'acord en la poca aportació de Gasulet en l'últim match. Per cert, recordeu l'hòstia que li vaig clavar a l'altre Marc en una entrada que va fer?Donçs ahir, tenia molèsties en una part del braç d'aquesta hòstia!! :)
La setmana que ve repetim, i aquesta vegada amb video, que veig que a l'Àlex el motiva. Efectivament és una llàstima no tenir grabat el tremendo gorro que Gasulet li va clavar!!

Anònim ha dit...

Brrrrrutal els cromos Marc!!XDDDDD

Veig que la febre old stars no fa més que pujar i
pujar!!

Si Figanovic es una llàstima no haver gravat la
remuntada del 9-1, el gorro del gasulet i la teva
patètica actuació al partit que vam jugar junts. Sort
que jo vaig salvar el tipus. XDDD

Anònim ha dit...

Hi Old Stars!

Molen MOLT i MOLT els cromos! en el meu cas tinc una mica mano maricón... però vaja el que falla és al foto, l'hauré de repetir. Però el muntatge és genial. Ens hauríem de fer tots unes samarretes, amb el dorsal, el nom de guerra i el logo dels Old Stars, no???Podríem obrir un mini concurs de disseny de la samarreta.

Per altra part Àlex, veig que és molt convenient que a partir d'ara grabem en vídeo tots els partidillos, per tal que no t'inventis realitats alternatives fruit de la teva innegable imaginació on trobes l'espai ideal per sentir-te realitzat... segur que inclús creus que vas fer algún mate, no??? d'esquena potser?? ;-)

Ens veiem les cares dissabte!