Qui serà MVP 05-06?



De moment, els nostres escassos recursos només ens han permès recopilar les dades de tres partits, amb les quals en Jordi Figanovic ha organitzat una interessantíssima STATS SCHEDULE de la REGULAR SEASON 05-06. El seu resultat momentani (esperem sumar-hi molts més punts, rebots i assistències) es correspon a les fotografies del damunt.

De moment, al seu capdavant s’hi troba Anselm Solsonenko, que opta per recollir el títol de MVP a final de temporada amb uns números que fins ara marquen 16 punts, 23 rebots i 1 assistència. La lluita, però, serà aferrissada amb en Jordi Figanovic, que presenta una excel·lent targeta de 15 punts i 36 rebots i superioritat en moltes de les facetes del joc, com demostra el seu lideratge en Tirs de 1 punt i Rebots, ja siguin d'atac o de defensa.

La tercera posició és tota una sorpresa: Deivid Madueñobinson desbanca al favorit, Alex Sasha Lopezevic, amb 8 punts, 13 rebots, 3 assistències... i un partit menys comptabilitzat!!! Madueñobinson també brilla en les assistències, doncs és el líder en aquest apartat, i en el tant per cent de tirs de 2. Marc Gasulet destaca en rebots, situant-se com a 3r en aquestes estadístiques, amb 14, i és l'únic jugador que no ha perdut cap pilota. Pel que fa a Lopezevic, la seva arma (el tir exterior) sembla força apagada, doncs presenta un mediocre 1/16...

El més curiós és que els líders, Solsonenko i Figanovic, són els que més pilotes han perdut, 6 cadascun. El defecte de ser dos JUGONES...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Solsonenko for MVP??? cert que ha fet un punt més que jo (un!!), però he agafat 13 rebots més que ell i tinc un 46% en tirs de un, en contra d'un paupèrrim 27%!!

Per cert, Solsonenko "se tira hasta las zapatillas"!! Tirs intentats Solsonenko: 48, mentre que el segon es Figanovic amb 34, 14 menys!!!
Madueñobinso es el que menys tirs ha intenat, donat que el seu joc es basa en la sabia direcció.

Anònim ha dit...

He afegit una nova estadística: els taps, on Gasulet és líder en solitari amb dos "pinchos de merluza", seguit de Figanovic (víctima precisament dels dos pinchos de Gasulet).

Anònim ha dit...

Sort q sóc líder en alguna cosa! bieeen!

Ojo que pincho!!!