18/03/2006: S'ha acabat el bròquil!








El dia, rúfol, a punt de ploure, no presagiava gaires coses bones. Oscar Figanovic, el germà de Jordi Figanovic, s’ha presentat amb dos reforços de luxe: Gerard i Sergi “Michael Jordan”, la bèstia basquetbolística més espectacular que ha trepitjat la pista dels Old Stars. Avui, els Old han estat molt Old: incapaços de frenar en Sergi, han sigut apallissats en successius partits, amb poca participació general. No tenim les dades, més que res per a no avergonyir-los encara més, però un dels matx ha acabat 10-5 (quan s’han apropat més) i un altre, 10-2. Després que marxessin un parell dels Old Stars, en el darrer 3x3 Figanovic, Solsonenko i Madueñobinson han arrencat amb un parcial de 4-0 espectacular, però l’alegria ha durat poc: Gerard, Sergi i Oscar els han fulminat 10-4!!!

S’ha acabat el bròquil. Els Old Stars han patit la mesura real de les seves possibilitats: ínfimes! En Madueñobinson ens ho confessava: "He arribat tard, però quan he vist aquella bèstia alçant-se per gairebé esmatxar, he estat a punt de tornar enrera. Personalment, però, i malgrat sentir-me com el que sóc (un jugador mediocre), he tingut el meu petit moment de glòria amb un parell de cistelles ben llençades que han entrat netes."

Per sort, en Figanovic no ha enregistrat aquesta vergonyosa desfeta, així que aquesta setmana no tindrem estadístiques per continuar sumant al MVP STATS. Les Guest Stars (Estrelles Convidades) coparien les primeres posicions!!!!

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquí has oblidat posar el primer partit que han jugat Figanovic, lopezevic i Gasulet contra els GUests stars i que hem guanyat [10-8]!!!

Això demostra qui ha descompensat els equips XD

OLDSTARS RULES!