25/03/2006: El Tren arrenca per primavera

Amb el canvi d'estació ha arribat el bon temps, la calor... i the Train Comin'! Tots hem estat d'acord que l'actuació de Marc Gasulet ha estat la millor amb el OLD STARS i que mereix el MVP de la setmana. Rebots, poder defensiu... i punts! La seva assignatura pendent. Ha llençat des de totes les posicions, fins i tot de 2, amb molt d'encert. Per fi els seus ganxos han entrat dins la cistella i sota el cercle s'ha mostrat intractable. "Senyors passatgers, el tren ha abandonat l'andana..."

Avui, davant les baixes de Sasha Lopezevic i Anselm Solsonenko, una Guest Star, Marc Seminago, ha aportat també molts bons moments, i fent parella amb Gasulet ha arrasat l'equip Figanovic/Madueñobinson. Aquest parell han estat de pena en totes les facetes del joc, tant en atac com en defensa. Han perdut la majoria dels rebots, Madueñobinson ha estat superat defensivament en tot moment i els números ofensius de Figanovic no han estat els habituals. Després de començar un parell de partits 5-0 i 3-0, els han remuntat amb facilitat.

Què els passa, a Figanovic i Madueñobinson? No és la primera vegada que, tenint una molt bona renda a favor, els remunten el partit. És qüestió de psicologia? És mala preparació física? No s’entenen dins la pista?

Per cert, tot i el MVP de Gasulet, com que no hi ha gravacions, una setmana més no podem actualitzar les nostres llistes. Esperarem a una nova ocasió, i esperem que amb Lopezevic i Solsonenko a la pista.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres!!

Enhorabona Marc!!

Ja pintaves bones maneres la darrera setmana amb la
teva técnica secreta infalible de triple!!

Figanovic i Madueñobinson han d'aprendre que no es pot
viure sempre de xurros i ratxes...

I love this game!!
Lopezevic.

Anònim ha dit...

Haha molt bona la crònica david!

Gracies pels compliments Àlex! La veritat és que he continuat amb la meva tècnica secreta i ha funcionat diverses vegades, una d'elles en el darrer partit, quan hem acordat que la següent cistella decidia el vencedor i des de la linea de 2 la he clavat tirant a taulell al més pur estil Madueñobinson... M'ha agradat veure la cara de Figanovic... Muhahahah! [m'hi recreo pq sé q no tornarà a passar] XD

A veure si la setmana q vé segueixo amb el meu Mojo ben amunt i continuo anotant, i fer-me així un jugador més complet i útil :P

Old Stars Rulez!!!
Gasulet